Primăvara, anotimpul bucuriei

Primăvara, anotimpul bucuriei

Primavara este unul dintre cele mai placute anotimpuri. Poetii au compus nenumarate poezii despre frumusetile acestui sezon. Diminetile sunt placute si incep sa se incalzeasca, amiezile sunt linisititoare, dupa amiezile sunt calme si racoroase, iar noptile sunt confortabile.

Pasarile incep sa cante, cerul este senin, iar vantul bate revigorant. Fiecare obiect din natura arata nemaipomenit, florile infloresc, iar frunzele incep sa apara in copaci.

Un anotimp al bucuriei

Primavara este anotimpul bucuriei. Plantele verzi se afla pe camp, iar pamantul se inverzeste cu plante si flori. Primavara este un anotimp in care vremea nu este nici rece nici calda, zilele si noptile nu sunt nici prea lungi nici prea scurte.

Primavara este anotimpul preferat al multor oameni.

Anotimpul noilor inceputuri

Frumusetea primaverii ne face sa uitam supararile, muzica acesteia ne bucura urechile, iar frumuestea ei ne multumeste privirile. Primavara este un anotimp al noilor inceputuri.

Temperaturile mai calde ce se datoreaza acestui anotimp, inseamna ca pamantul, ce ar putea fi inghetat in timpul lunilor de iarna, devine mai moale si mai roditor. Primavara de cele mai multe ori este marcata de o ploaie crescuta, ce ajuta ca samanta sa prinda radacina in pamant.

Animalele care petrec iarna in hibernare ies din cuiburi, in timp ce, cele care calatoresc in regiuni mai calde se intorc. Multi animale nasc in timpul primvarii.

Primavara la Casa Lus

Primavara este un anotimp deosebit si pentru noi la pensiunea Casa Lus. Asteptam cu nerabdare oameni doritori sa impartaseasca acest anotimp minunat alaturi de noi.

1 Comment

  1. […] mine…şi-n iubirea meaȘi cu această primăvară între noiAbia respir, dar știu adânc că tot ce va duraVa fi doar gândul nesfârșit în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *